JKL kyykkyyn!

Kuten jo aiemmassa blogissa kirjoitin, olisi todella hienoa jos näitä merkintöjä saisi pistettyä linjoille ehkä hitusen aiemmin kuin noin 2-3 kuukautta itse raportoitavan tapahtuman jälkeen. Mutta tyhmästä päästä kärsii oma pää, sillä tapahtumien muisteleminen tuottaa toisinaan pienoisia tuskan parahduksia kirosanoineen.

Joka tapauksessa, elettiin alkuvuotta 2013, kun Lucidity ja Skirmish löi jälleen hynttyyt yhteen. Tällä kertaa Jyväskylän Pub Katseessa, ja tarkempi päivämäärä oli 11.01.2013. Tutulla sapluunalla liikenteeseen; aluksi pienet treenailut ennen roudaamista. Kuten herkistely treeneillä on aina tapana, nämäkin treenit meni munilleen. Rennoin mielin saatoimme laittaa tavarat pakettiin ja oikean elämän tetris jälleen käyntiin. Tällä kertaa tetris tuotti seuraavan tuloksen, älkää ostako Volvo S 40 henkilöautoa. Se on ihan paska. Sinne ei mahdu oikeastaan yhtään mitään. Esimerkiksi jos olet ihmisiä surmaava ihminen, sinun pitää paloitella uhrit todella pieniin palohin että saat uhrin mahtumaan peräkonttiin. Real consumer advice!

Kun tavarat saatiin pakattua kahteen saksalaisvalmisteiseen henkilöautoon, siirryimme kokonaisen 1,5 kilometriä Katseen pihaan ja aloitimme autojen epäpaketoimisen. Tavarat saatiin suht nopeasti lavalle täyteen valmiuteen ja näin soundstekki käyntiin. Sehän sujui vallan mainiosti, nimittäin taas kävi niin että parhaimmat lavasoundit sitten… edellisen kerran kun oli hyvät lavasoundit. Erittäin hyvillä mielin siirryimme harrastamaan porukalla sitä rock glamourista kauneimpaa, odottamista. Odottamaan siirryimme allekirjoittaneen residenssiin, samalla hitusen keskiketterää maistellen.

Kun saavuimme takaisin pelipaikoille, Skirmish oli jo aloittanut oman settinsä. Muistimme aivan oikein, ne miehet ovat kuikkuisia livenä! Homma toimi niin perkeleesti. Tiukka trash riffittely laittoi pään väkisin nyökkymään. Hypnoottista väkivaltaa, etten sanois..

Oli oman setin vuoro. Setti liikenteeseen kovinkin uudella biisillä, ”The Process To Born Again”, joka toimi todella hyvin aloituksena. Seuraavana olikin sitten ”Ghost”. Kummitukset varmastikkin liitivät Lucidityn jäsenten takaraivoihin, sillä biisi sujui hienosti noin minuuti, mutta sitten seuraavat 2 minuuttia menikin täydellisen perseelleen. Biisi muuttui tahtomattamme siis fuusio jazziksi. Noh, orkesteri ryhdisäytyi ja soitti varulta vielä pari biisiä huonosti. Tämän jälkeen lopetimme ryhdistelyn ja loppusetti menikin sitten taas erittäin hyvin. Homma seis ”Time Immemorial” biisillä ja äkkiä backstagelle juomaan virheet voitoksi ja velat saataviksi.

Vaikka soitto ei täysin timanttia ollut, mukavaa se silti oli. Rock ‘n’ roll show ilman erheitä on teeskentelyä (tjsp). Yleisö, jota oli kiitettävästi paikalla, viihtyi, ja sehän on se pointti. Kiitokset kuuluukin siis yleisölle, Skirmishille, Pub Katseelle ja sille taksikuskille joka vei minut illalla kotiin, vaikka kotimatka olisi ollut noin 1,5 km alamäkeen.

Seuraava revittely tapahtuu (taas) Pub Katseessa, ja tällä kertaa lava jaetaan sekä Deliriums Order että Soulfallen nimisten orkesterien kanssa. Tulkaahan paikalle!

– M –

Copyright © 2024 The Home Of Lucidity | My Music Band by Catch Themes